SPONSOREN

STEUN HET GOEDE DOEL EN

SPEEL JE BEDRIJF IN DE KIJKER

SPONSOREN ALS BEDRIJF

Ben je een bedrijf en wil je één of meerdere sporters sponsoren? Dan loopt dat via de sporters zelf, via het sponsorformulier.Wil je als bedrijf het event sponsoren, zonder specifieke sporter eraan te koppelen?Dan hebben we een aantal verschillende mogelijkheden. Maar wat krijg je hiervoor als bedrijf?

WEBSITE & SOCIAL MEDIA

Tijdens de aanloopfase naar het evenement, worden bedrijfssponsors vertoond op onze website. Daarbij delen we regelmatig nieuws via onze social media kanalen, waar we ook alle sponsors zichtbaar maken. Afhankelijk van het sponsorpakket kun je ook in een apart bericht worden voorgesteld als sponsor via onze kanalen. Hoofdsponsoren krijgen tweemaal een feature op onze social media kanalen. Premium sponsoren krijgen eenmaal een feature. Overige sponsoren komen collectief in beeld.

Aanmelden als sponsor

RECLAME-UITINGEN

De sponsors worden tijdens het evenement vermeld op een groot spandoek en wellicht roll-up banner in het zwembad. Alle sporters en publiek zien hier je logo staan. Op schermen in het zwembad laten we een presentatie zien met alle sponsor-logo’s. Voor het werven van deelnemers tijdens regionale evenementen gedurende het jaar, zullen wij ook een roll-up banner gebruiken. Afhankelijk van de datum van het evenement en de aangegane sponsoring, vermelden we hierop ook de sponsors.

Aanmelden als sponsor

DE CHEQUE

Op de grote ‘cheque’ die we gaan uitreiken bij het Glazen Huis, worden alle sponsors vermeld.

Aanmelden als sponsor

MERKACTIVATIE (HOOFD- EN PREMIUM SPONSORS)

Afhankelijk van het sponsorpakket is er de mogelijkheid om tijdens het evenement een stand / presentatiewand / banner neer te zetten. Gebruik dit om je merk onder de aandacht te brengen of bijvoorbeeld mensen te werven. Ook tijdens aankondigingen kan de bedrijfsnaam worden genoemd. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Aanmelden als sponsor

HOSPITALITY / FOODSPONSOR

Ons evenement is voor het goede doel, dus we kennen geen VIP arrangementen om mensen te ontvangen. Voor één sponsor is er de mogelijkheid om eten en drinken te sponsoren, waar onze vrijwilligers, sporters en hoofdsponsors gebruik van mogen maken.

Natuurlijk kun je dan jouw serveerpunt, bekertjes, servetten, etc. allemaal voorzien van jouw logo!

Aanmelden als sponsor

MEDIA-AANDACHT

Wij proberen in samenwerking met lokale media en natuurlijk 3FM aandacht te krijgen voor ons evenement. Dit is voorgaande jaren ook meestal gelukt.Hierbij zullen wij ook altijd onze (hoofd)sponsoren proberen te noemen. Natuurlijk kunnen we hier geen garanties op geven, omdat we afhankelijk zijn van de media zelf

Aanmelden als sponsor

SPONSOREN?

MELD JE DIRECT AAN!
AANMELDEN ALS SPONSOR

Meld je direct aan. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, openen we de officiële registratie en maken we de officiële documenten in orde. Zolang we nog niet 100% zeker zijn dat alles doorgaat, ben je tot niets verplicht.

EIGEN SPONSOR IDEE?

Heb je zelf een leuk idee om te sponsoren, dat nog niet genoemd is? Neem dan gerust contact met ons op en vertel ons je plan en wat je ervoor over hebt! Denk bijvoorbeeld aan badmutsen of handdoeken met je logo; die blijvengegarandeerd nog jaren in gebruik. We zijn benieuwd naar je creativiteit!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

ZO GAAF WAS HET
DE VOORGAANDE JAREN

Bekijk een video van hoe mooi Serious Swim & Dive in voorgaande edities is geweest. Dit wil jij toch ook? Dit wil jouw vereniging toch ook? Nou, waar wacht je nog op? Laat ons weten dat je mee wil doen in de editie van 2024 en wij houden je op ge hoogte!

Vrijblijvend aanmelden!