SERIOUS SWIM & DIVE

SAVE THE DATE - 21 DEC 2024

HOE LANG NOG TOT SERIOUS SWIM & DIVE 2024?

WAT IS SERIOUS SWIM & DIVE?

Na een paar jaar afwezigheid, komt musQueteer in 2024 terug met Serious Swim & Dive:de watermarathon waarmee geld ingezameld wordt voor een goed doel, tijdens de Serious Request week van NPO 3FM.

Vanwege Corona zijn we even niet in staat geweest om Serious Swim & Dive te organiseren. Maar nu zijn we terug met dit fantastische evenement, waarbij we geld inzamelen voor het goede doel van Serious Request van NPO 3FM. In voorgaande edities hebben honderden zwemmers en duikers prachtige bedragen opgehaald voor de doelen van Serious Request. Nu we weer kunnen en mogen, staan we te (water)trappelen om Serious Swim weer te organiseren en ons steentje bij te dragen aan het - nog door 3FM te bepalen - doel van Serious Request 2024.

Tijdens Serious Swim & Dive laten zwemmers en duikers zich sponsoren om zoveel mogelijk baantjes te zwemmen of zo lang mogelijk onder water te blijven, allemaal in een tijdsbestek van ca. 16 uur

Als je wilt (hoeft natuurlijk niet), kun je dus de hele nacht door; een unieke ervaring!

WAT IS SERIOUS REQUEST?

Serious Request is een geldinzamelingsactie die sinds 2004 jaarlijks georganiseerd wordt in de week voor Kerstmis door de Nederlandse radiozender NPO 3FM. Tijdens het evenement worden enkele dj's vijf of zes dagen opgesloten in een glazen huis. Ze draaien dag en nacht verzoeknummers voor luisteraars, in ruil voor een donatie. Daarnaast worden er door het hele land door particulieren en organisaties activiteiten georganiseerd om te helpen met het inzamelen van geld. Het totale bedrag komt elk jaar ten goede aan een ander goed doel. In 2023 was dit Sichting ALS.

Naar de website van Serious Request

VOOR WIE IS DEELNAME AAN SERIOUS SWIM GESCHIKT?

Heb je een zwemdiploma en wil je helpen om geld in te zamelen voor een goed doel? Dan is Serious Swim & Dive geschikt voor jou. Iedereen is welkom, of je nu 6 jaar bent en 5 baantjes zwemt, of een topzwemmer die kilometers aflegt.

Voor duikers geldt dat je aangesloten moet zijn bij een duikvereniging en gezamenlijk komt, of zelf een PADI certificering hebt en aansluit bij de andere aanwezige duikers.

VOOR WIE IS DEELNAME AAN SERIOUS SWIM GESCHIKT?

Serious Request is de week voor Kerstmis en eindigt traditiegetrouw op kerstavond. In dat weekend organiseren we ook Serious Swim & Dive: op 21 december vanaf 15:00 uur, tot 22 december 07:00 uur. Reserveer de datum in je agenda, maak een trainingsschema en meld je aan!

We gaan de marathon pas écht organiseren als we voldoende potentiële deelnemers hebben. Dus laat weten dat je erbij wil zijn! Zodra we genoeg deelnemers hebben, nemen we contact met je op voor de details en de officiële inschrijving. Aanmelden als geïnteresseerd verplicht je tot niets!

INTERESSE?

MELD JE AAN VOOR DE VOOR-REGISTRATIE
VRIJBLIJVEND AANMELDEN

Doe je mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request? Aanmelden als geïnteresseerd verplicht je tot niets. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, openen we de officiële registratie en krijg je alle details

LAAT JE SPONSOREN

Zodra de inschrijvingen gestart worden, krijg je van ons de nodige informatie toegestuurd, waaronder het sponsorformulier. Met het sponsorformulier kun je mensen vragen om je per baantje, per kwartier onder water of met een vaste gift te sponsoren. Het sponsorformulier neem je mee naar Serious Swim en hierop worden jouw prestaties bijgehouden. Vervolgens ga je In de dagen daarna de afgesproken opgehaalde bedragen verzamelen bij jouw sponsors. Wij verzamelen dit en zorgen dat het complete bedrag bij 3FM en het goede doel terechtkomt.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

ZO GAAF WAS HET
DE VOORGAANDE JAREN

Bekijk een video van hoe mooi Serious Swim & Dive in voorgaande edities is geweest. Dit wil jij toch ook? Dit wil jouw vereniging toch ook? Nou, waar wacht je nog op? Laat ons weten dat je mee wil doen in de editie van 2024 en wij houden je op ge hoogte!

Vrijblijvend aanmelden!