Gratis duiken in de Rode Zee? Misschien wordt jij wel één van de gelukkigen!

Het kan allemaal in de Rode Zee
Kleurrijke koraalriffen bewonderen. Zwemmen tussen de meest exotische vissoorten. Snorkelen met zeeschildpadden, haaien en dolfijnen. Impressie? Klik hier

Wat kun je winnen?
Dit jaar mag Serious Swim & Dive bootduiken met hoge kortingen als prijs weggeven op de luxe safari jacht "RedSeaOne" in de Rode Zee, geheel verzorgd vanaf het moment van aankomen bij de haven van Marsa Alam of Hurghada.
1e prijs (t.w. €1.000) betreft één week bootduiken voor 1 persoon.
2e prijs 1 week bootduiken voor 1 persoon met 50% korting van de website prijs van Redseaone.com,
3e prijs 1 week bootduiken voor 1 persoon met 25% korting van de website prijs van Redseaone.com.

Hoe kun je winnen?
Via de Serious Swim & Dive website wordt bijgehouden wat de stand van het sponsorgeldbedrag is van de deelnemers. Op zondag 22 december om 07:00 wordt bekend gemaakt welke personen gewonnen hebben. De 3 deelnemers met de hoogste sponsorbedragen winnen de bootreisprijzen. Ook de teams met de 3 hoogste sponsorbedragen winnen de bootreisprijzen. 

Spelregels en condities zijn als volgt:
- de deelnemers of teams hebben op de Serious Swim & Dive website de drie hoogste sponsorgeldbedragen opgehaald op 22 december om 07:00 uur; 
- minimum opgehaald bedrag voor de individuele deelnemer is 100 euro. Minimum opgehaald bedrag voor een team is 1000 euro.
- de bootduikprijs wordt uitgereikt aan de deelnemers en teamcaptains; 
- de bootduikprijs wordt in overleg met de sponsor geind op basis van de beschikbaarheid van de plaatsen op de safari boot in Egypte en de wens van de prijswinnaars; 
- de bootduikprijs is geldig in de week van 25 april 2020; 
- kosten voor de heen- en terugreis inclusief visa, vervoer van en naar de luchthavens, huur duikmateriaal zijn voor rekening van de winnende deelnemers of teamcaptains.
- bootprijswinnaars dienen in het bezit te zijn van een PADI certificaat of dienen PADI lessen aankopen op de Redseaone tijdens de bootduikweek.
- in overleg kunnen additionele plaatsen op de Redseaone worden aangekocht in de week van 25 april 2020.